Szépségversenyek

 

 

 

 A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban szombaton megsokszorozódott az egy négyzetméterre eső szép lányok aránya, ugyanis ott tartották a Kecskemét Szépe választás fotózását. 20 fiatal lány jelentkezett a versenyre, de sajnos nem mindenki tudott jelen lenni a fényképezésen. Az elkészült fotók felkerültek a hiros.hu internetes oldalra, ahol vasárnap már az online szavazás is elindult. A szépségverseny döntőjét augusztus 7-én rendezik a Csalánosi erdőben a Csalánosi Zenei Kulturális Hetek keretein belül. Nevezni gyermek, tini és felnőtt kategóriában lehetett. Minden kategóriában megválasztják majd a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit, valamint az internetes szavazás keretében a felnőttek között még három közönségdíjat is kiosztanak.

 


 

Vajon ki lesz Kecskemét Szépe? - Internetes szavazással indul a választás

HIROS.HU  2016.07.30

 

Gyönyörű lányokat fotózhattunk szombaton délelőtt a strandon, ugyanis most készültek el a Kecskemét Szépe választás online szavazásához a képek. Kiváló hangulatban zajlott a közös munka, a lányok pedig már alig várják, hogy augusztus 1-jén elinduljon a szavazás a hiros.hu-n.

A Hírös.hu is készül a szépségversenyre, ugyanis a felnőtt kategóriában weboldalán internetes szavazást indít el, melynek lezárása után augusztus 7-én lesz. A Kecskemét Szépe Választással egy időben az első három helyezett lányt lesz a közönségdíjas. 

További infók hamarosan... 

 


 

 

  

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

 

 

 

Vissza a főoldalra

Hírek

2019.10.20.

VII. Dance Universum Versenyeredmények

 

Versenyeredmények 2019

 

(Innen is, és a fenti "Eredmények" menűpontból is
elérhető a 2019 Március 23-24-i, VII. Dance Universum
Nemzetközi Táncverseny Versenyeredményei)

2019.10.20.

Minősítő Táncverseny eredményei

 Versenyeredmények 2019 

(Innen is, és a fenti "Eredmények" menűpontból is
elérhető a 2019 Február 23-i, Dance Universum
Nemzetközi Minősítő Táncverseny Versenyeredményei)

2019.10.20.

BEHARANGOZÓ VIDEÓ 2019